Programozható LED fényújság / több szín, 32×160 + WiFi opció

115 188Ft
191 990Ft
Választható típusok
- +
Azonnal átvehető
1 Év Garancia
Programozható LED fényújság / több szín, 32×160 + WiFi opció
Programozható LED fényújság / több szín, 32×160 + WiFi opció

Szeretnéd, ha nem csak rendszeres vásárlóid, vendégeid néznének be üzletedbe? Szeretnéd vevőidet egyszerűen, könnyen és gyorsan tájékoztatni legújabb akcióidról?

Ezzel a fényújsággal profi módon megjelenítheted az akciókat, kedvezményeket, az üzlet netes elérhetőségét, így akár nyitvatartási időn kívül is rád találnak majd, és böngészhetnek termékeid között.

 

Profi, programozható ledes fényújság, paraméterei számítógéppel könnyedén és gyorsan állíthatóak, legyen szó a betűtípusról, a méretről, a szövegeffektusokról, az időzítésről vagy a fényerőszabályozásról. A karakterek száma nem limitált, így minden hasznos információt megjeleníthetsz – betűtípusokat, ékezetes betűket, villogó és futó kereteket állíthatsz be – változtathatod a futó szöveg sebességét, de akár meg is állíthatod azt.

A kívánt tartalmat számítógépről, egy pendrive segítségével töltheted a kijelző memóriájába, de WiFi vezérlő segítségével akár a telefonodról is tudod vezérelni. A WiFi vezérlő ára +29990 Ft, ezt és a fényújság színét a kosárba rakom gomb felett tudod kiválasztani.

Marketinges felmérések szerint a ledtáblák általi hirdetés akár 10-15%-kal is megnövelheti az eladási mennyiséget. Tűnj ki a többiek közül!
Tulajdonságok
– megjelenített média: hagyományos betűtípusok
– kültérre és beltérre egyaránt alkalmas
– belső memóriája programozható, felülírható (pendrive-val)
– korlátlan karakterszám
– pixelsűrűség: 10 mm (P10)
– felbontás: 160 × 32 pixel (szélesség × magasság)
– fényerő: 5000 cd/m²
– fekete alumínium keret
– négyféle kijelzőszín közül választhatsz
– mérete: 166 × 40 cm
– kijelzőfelület: RS232
– hub: T12
 
A termék egyedileg, rendelésre készül. Az átvétel pontos időpontjáról a rendelésében megadott telefonszámon értesítünk 72 órán belül.

Eredeti ár: 191990 Ft

Akciós ár:
#PRICE#

 
 
Vélemények
A termék átlagos értékelése