Vákuum tasak készlet / vacuum traveler - megkönnyíti az utazást - act

1 330Ft
2 490Ft
- +
Azonnal átvehető
1 Év Garancia
Vákuum tasak készlet / vacuum traveler - megkönnyíti az utazást - act

Vacuum traveler / Vákuum-tasak készlet - spórolj 75 % helyet!

Utazni készülsz? Kipróbálod milyen érzés 75%-al kevesebb csomaggal elindulni?
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy ha négy sporttáskával indulnál, hármat nyugodtan itthon hagyhatsz. Statisztikák szerint, a nyaralásra összekészített csomagok tartalmának 90%-a ruhanemű, és egyéb textil (pl takaró), így utazáskor, egy átlagos család esetében, 5-6 táska is megtelik textíliákkal. Ilyenkor rengeteg levegőt is magaddal viszel, a szövetszálak között, teljesen feleslegesen. Ezzel, az egyszerű, de nagyszerű eszközzel, két sporttáskába összepakolhattok mindent, úgy, hogy senkinek sem kell otthon hagynia semmit, csak az otthoni levegőt...
 
A Vákuum-tasak használata roppant egyszerű, csak pakold bele a ruhákat a zsákba, majd zárd le, a mellékelt záró csipesz segítségével, csatlakoztasd a szelepet bármilyen porszívóhoz, és várd meg míg teljesen összelapul. Ekkor tekerd rá, a biztonsági kupakot, és kéttáskányi ruha, rögtön elfér egy 70 x 100as, 1cm-es kockában, ami akár félbe is hajthatsz.
 

Rendet tennél a szekrényedben?

Tárolásnál is ideális, például amikor téliről nyárira, vagy nyáriról téli ruhákra váltasz, nemcsak rengeteg helyet megspórolsz vele, de kedvenc ruháid 100%-ig poratka és moly mentesek, ráadásul ugyanolyan frissek tiszták és illatosak lesznek, mint amikor elraktad őket.

A csomag tartalma:

2db 68x98-as vákuum tasak

Eredeti ár: 2 490 Ft

Akciós ár:
1 290 Ft

 
Vélemények
A termék átlagos értékelése