Cseppálló kerékpáros telefontok / okostelefonhoz, GPS-hez

2 990Ft
4 990Ft
- +
Azonnal átvehető
1 Év Garancia
Cseppálló kerékpáros telefontok / okostelefonhoz, GPS-hez

Cseppálló kerékpáros telefontok
- 2 fajta méretben, GPS-hez

A bringázás az életformád? Vagy csak a hobbid és mivel újra itt a szezon, örülsz hogy végre rápattanhatsz és terepre tekerhetsz?

Minél több időt töltesz kétkerekűdön, annál nagyobb szükséged lesz arra, hogy ilyenkor is elérhető legyél, vagy éppen tájékozódj, így nyilván mobilod/GPS-ed sem felejted otthon.

Ezzel a cseppálló kerékpáros mobil és GPS tokkal megvédheted mobilodat a nedvességtől, portól, karcoktól, ütés által okozott sérülésektől, belső meghibásodástól!

Mostantól bátran nekivághatsz hegynek, völgynek, folyónak, készüléked mindig biztonságban lesz.
A pontosan záródó, dupla cipzáros műanyag-szilikon tok tökéletes védelmet biztosít, a hozzá tartozó tartóállványt pedig kerékpárod kormányára rögzítheted. Az állvány szorítófoglalata csavarással állítható. Miután beállítottad a számodra tökéletes szöget, tied a terep!

Az állvány a tokrésznek 360°-os forgathatóságot biztosít, így kifejezetten ideális műholdas navigációhoz, térképes megjelenítéshez. Készülékedet függőlegesen és vízszintesen is figyelheted. Üzembe helyezése gyors és könnyű, nem igényel szerszámokat. Tartós és erős anyagokból készült, rázkódásvédelemmel.


Tulajdonságok:

- por, -karc és ütésálló
- rázkódásmentesség
- anyaga: műanyag / átlátszó szilikon tok; erősített műanyag tartóállvány
- 360°-ban forgatható tokrész

- tok mérete: 90x165 mm (XL), 80x150 mm (L) vagy 70x140 mm (S)

Eredeti ár: 4 990Ft

Akciós ár:
2 990Ft

Vélemények
A termék átlagos értékelése